Download Nota Tajwid

Bismillahirahmanirahim..

Baru-baru ni ramai yang kongsikan nota tajwid di status FB. Rupanya penulis mintak supaya share kat status FB untuk disebarkan pada orang lain sebab dia nak pahala lagi.

Oleh kerana ramai yang berminat dan saya tak sempat nak nak kongsikan nota tersebut saya letakkan saja link download di blog saya ini.. Tekan butang hitam dibawah ini untuk muat turun/ download Tajwid Diagram tu.

Untuk memudahkan urusan semua disini, boleh gunakan share button kat bawah (bawah sikit dari butang hitam tu) untuk kongsikan post ini. So tak perlu korang nak up semula status untuk share semula Tajwid Diagram ini.

Selain itu, ada seorang hamba Allah juga berhajat nak terbitkan buku tajwid, namun hajatnya tidak kesampaian sebab Allah SWT lebih sayangkan hamba Allah ini. Maka waris telah kongsikan panduannya untuk kegunaan semua.

Jadi saya fikir eloklah disertakan sekali dilaman ini juga. Moga dua-dua nota ini membantu kita dalam belajar membaca Quran. InsyaAllah.

Jemput download ye, tekan butang dibawah:

Add Comment