Marketing

Pengalaman Dapat Pengesahan Jawatan di Syarikat Travel Sebab Guna Iklan Google..

Dulu saya pernah keje di syarikat travel agent.. Nak dijadikan cerita, keje saya sebagai sales ni ofkos la kene carikan pelanggan.. Tapi menduga betullah.. Keje salesman kene la keluar ofis kan? Tak nak cerita panjang, masa tu memang jarang dapat keluar ofis. Ada je hal…Alang2 duk ofis je, aku buat je la satu website untuk …

Pengalaman Dapat Pengesahan Jawatan di Syarikat Travel Sebab Guna Iklan Google.. Read More »

Perniagaan Produk Digital Vs Produk Fizikal

Perniagaan konvensional  memerlukan banyak perbelanjaan untuk diuruskan dan dikendalikan dengan berkesan. Secara umumnya anda perlu membayar ruang pejabat, ruang gudang, dan inventori. Anda ada pekerja-pekerja yang memerlukan gaji dan faedah. Anda perlu membayar untuk membuat produk, atau cipta milik anda sendiri daripada bahan-bahan mentah yang bukannya murah. Anda juga perlu menguruskan penghantaran dan pembungkusan. Perniagaan …

Perniagaan Produk Digital Vs Produk Fizikal Read More »

Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda

Salah satu kesilapan terbesar perniagaan yang sering lakukan ialah mereka hanya fikir untuk memenuhi tabung mereka. Mereka tiada rasa hormat terhadap pelanggan mereka, padahal pelangganlah sebenarnya yang menukarkan perniagaan kepada perusahaan bisnes yang berjaya. Ada juga cerita lain. Terdapat sesetengah orang yang ada hati di tempat yang betul. Mereka sedar bahawa mereka mesti menyediakan kualiti …

Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda Read More »