Lepas set cloudflare

Baru tadi setup clouldflare..ni konsep security clouldflare

Banyak tul settings yg melopongkan mata.. Al maklumlah, bukan pakai IT.. Hahaha..

Tapi sebab sifat nak cuba, kene la buat jugak. Satu untuk security, satu lagi untuk cuba lajukan blog ni..

Yup.. Clouldflare mng boleh lajukan blog kalau betul settings dia. Tu yg duk testing nih.. Hahaha..

Takut crash website. Selain settings cloudflare, kene setting kat wordpress jugak kalau nak lajukan blog..

Fuh, jenuh ye.. Baik pakai blogspot je la.. Ahahaha.. Sebenarnya pakai jugak blogspot jugak.. Cuma guna fungsi wordpress ni untuk kegunaan tertentu jugak.. Banyak kelebihan wordpress ni berbanding blogspot..

Nanti ade masa ambo share..

Credit image: https://www.troyhunt.com/get-started-with-cloudflare-security-on/

Hanif :Saya suka apa saya tulis, saya tulis apa saya suka!