ANIQMA HOTEL PILLOW

Keselesaan tidur kini milik anda..

Bantal Gebu Berkualiti

Nikmati tidur lena yang anda inginkan

KENAPA PILIH KAMI?

ANIQMA BARAQAH RESOURCES berhasrat untuk meningkatkan pengeluaran bantal hotel berjenama ANIQMA selepas mendapat permintaan yang sangat memberangsangkan sejak diperkenalkan di pasaran pada bulan FEB lepas. 

Bulan pertama diperkenalkan di pasaran FEB 2017  tidak pernah menduga jualan meningkat sehingga 1500 units bantal berjaya dijual hanya dengan 2 orang Agent sahaja. Dan sehingga kini Jualan terus meningkat setiap hari. Tempahan tidak pernah putus daripada stokis dan agent di seluruh Malaysia.

GEBU, SELESA DAN TIDAK MUDAH LEPER

Bantal ANIQMA dihasilkan dengan isian sepenuhnya daripada gentian poliester yang menjadikannya GEBU dan AMAT SELESA untuk digunakan, selain TIDAK MUDAH LEPER.

Ia juga dilihat sesuai kepada mereka yang mempunyai masalah kesihatan seperti resedung dan asma berikutan sifatnya yang kalis debu, tidak memerangkap kelembapan serta mudah dicuci dengan menggunakan mesin basuh pada suhu normal.

Dari segi kemasan sarung bantal ANIQMA dijahit dengan teliti mengunakan keadah kun alur pada bahagian tepi selain dilengkapi zip serta menampilkan fibrik dengan rekaan yang menarik. 

Kelebihan Bantal Hotel Aniqma

Inilah rahsia sebanar kenapa anda boleh tidur lena dengan bantal hotel Aniqma ini

• Bantal ini dapat menyesuaikan tekstur kepala sehingga tidak menimbulkan rasa sakit di kepala mahupun leher. 

• Bantal Aniqma diperbuat dari bahan yang terbaik untuk anda rasai keselesannya ketika anda dibilik beradu bersama orang yang tersayang.

• Harga berpatutan dan mempunyai ciri-ciri kelebihan yang lain seperti sarung bantal bercorak dan mempunyai jahitan paping di tepi bantal bagi menaikkan seri design bantal tersebut.

• Bantal Aniqma mempunyai zip di hujungnya, memudahkan pelanggan selaraskan ketinggian bantal mengikut keselesaan pengguna.

• Bantal Aniqma mempunyai zip di hujungnya, memudahkan pelanggan selaraskan ketinggian bantal mengikut keselesaan pengguna.

• Ringan dan mudah dibawa kemana2 serta boleh di COMPRESS / VACCUM . Jimat ruang boleh di simpan di dalam almari ataupun laci baju anda.

Testimoni

Saksikan betapa gembiranya mereka

NASIHAT KAMI KEPADA PELANGGAN BARU... TONTON YA

Dapatkan Harga Promosi

Keselesaan tidur milik anda bermula dari sini

Borang Tempahan/Pertanyaan

[wpforms id="5"]

Untuk Tempahan Isikan Borang ini Selengkapnya

Kami akan mendapatkan agen yang terdekat untuk menghubungi anda semula untuk tempahan.