v2

SELAMAT DATANG KE BLOG ENCIK HANIF..

Seorang ayah..

Alhamdulillah.. Dapat sepasang.. 

I do Internet Marketing..

Suka belajar mengenai Internet Marketing.. Sekarang melakukan pemasaran menggunakan FB ads…

Tukang buat web..

Buat website simple asalkan bermanfaat.. 

Nukilan dan

Blog
Hanif Abdul Bahar

Blogging Untuk Kebaikan Dunia Akhirat

Blog adalah satu platform yang agak efekif untuk menyebarkan kebaikan jika betul pada caranya. Penggunaan blog adalah sangat meluas. Hampir setiap topik dari aspek kehidupan sampailah ke aspek pendidikan dapat disampaikan melalui platform blog. Ramai j…

Read More »

Resepi Nasi Arab

Mak nak datang hujung minggu ni? Nak kene masak apa ni? Pernah tak kita berada dalam situasi sebegini? Mak mertua nak datang.. Bukan saja kene puaskan hati mak mertua mungkin jugak adik beradik ipar yang datang sekali.. Bukan je kene jaga air muka send…

Read More »

Kelas Ngaji Al-Quran Ipoh

“Belajar Al-Quran cara santai supaya lebih mudah difahami” . Alhamdulillah, dengan teknik yang betul, pembelajaran jadi senang dan berkesan.. Kalau #dulu cemburu dalam diam pada kawan-kawan yang pandai baca Quran. Kini tak perlu lagi, sebab dah boleh b…

Read More »

Recent Comments

    TERIMA KASIH!

    Terima kasih kerana singgah di blog saya.

    jemput follow saya di FB juga ye 🙂

    Copyright © 2019 Hanif.my Simple Edit by Hanif 🙂